Refund policy

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA


Vásárolj kockázat nélkül! 

Mindent megteszünk azért, hogy segítsük az választásod a termékeinkről feltöltött részletes információkkal és minőségi képekkel. Emellett szeretnénk biztosítani Számodra a teljesen kockázatmentes vásárlás élményét is. Vagyis, ha bármely okból mégsem vagy elégedett a nálunk vásárolt termékkel, lehetőséget biztosítunk a teljes pénzvisszatérítésre.

Milyen esetekben érvényes a 100% pénz-visszafizetési garancia?

Ha a termék kézhez vétele után 30 napon belül bármilyen okból meggondolod magad, mi visszatérítjük a fizetett összeg 100%-át.

Ki veheti igénybe a pénz-visszafizetési garanciát?

Minden regisztrált ügyfelünknek biztosítjuk a 100% pénz-visszafizetési garanciát!

Milyen termékekre érvényes a pénz-visszafizetési garancia?

Minden termékünk esetében igényelhetsz cserét vagy pénzvisszafizetést. Figyelem! A termék teljes vételárát a nem használt, sértetlenül visszahozott áru esetében tudjuk visszatéríteni, ha a termék kipróbálásra került, bőrrel érintkezett, úgy nem áll módunkban a pénzvisszafizetési garanciát érvényesíteni. Kérjük, hogy az eredeti csomagolást is hozd magaddal. Amennyiben a visszahozott termék nem felel meg a fenti követelményeknek, fenntartjuk a jogot a visszavásárlás elutasítására, vagy arra, hogy az eredeti vételár egyoldalúan meghatározott százalékával csökkentett áron vegyük vissza a terméket.

Hogyan érvényesíthető a pénz-visszafizetési garancia?

A garancia érvényesítéséhez a csomag átvételétől számított 30 napon belül jelezd felénk a csere vagy a garancia igényét e-mailben (info@prettyanddelight.com) vagy telefonon (+36-70-4273582). A visszaigazolás után juttasd vissza nekünk a terméket az eredeti számlával együtt személyesen, futárral vagy postai úton (a visszaküldés költsége a vevőt illeti) és kérés szerint cseréljük a terméket, vagy a vásárlás során használt fizetési módon megtérítjük a termék vételárát.

További információkat a szavatosságról és a jótállási garanciáról itt olvashatsz.

 

Elállási nyilatkozat minta

(csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett (név, postai cím, e-mail cím, fax szám, telefonszám):  

Vad Lajos E.V.

Cím: 4031 Debrecen, István út 125. 5/16.  

Email: info@prettyanddelight.com,

Telefonszám: +36704273582

Alulírott kijelenti, hogy eláll az alábbi áruk adásvételétől:

Megrendelés időpontja /átvétel időpontja:

Fogyasztó(k) neve:

Fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása (kizárólag írásban történő értesítés esetén):

Dátum: